Event management, PR, društvene mreže

Zvjezdano ljeto Karlovac

event 15.06.2023.

Grad Karlovac

Izazov

Predstaviti više od stotinu raznovrsnih kulturnih, sportskih i zabavnih događanja tijekom trotjedne manifestacije kojom se slavi rođendan grada Karlovca – Zvjezdano ljeto Karlovac!

Provedba

  • Organizacija i provedba događanja za medije, svečanosti otvorenja i zatvaranja manifestacije što je uključivalo izradu scenografije s pratećim tehničkim elementima poput pozornice, rasvjete i ozvučenja, koordinaciju vanjskih dobavljača (tehnička podrška, voditelji programa, fotografi, snimatelji,…), koordinaciju i hospitality glavnih izvođača.
  • Osmišljavanje vizualnog identiteta Zvjezdanog ljeta 2022.
  • Priprema i provedba medijske kampanje i distribucija promotivnih materijala (radio, print, online, outdoor), uključujući i odnose s medijima (priprema, distribucija i follow up objava za medije)
  • Vođenje web stranice i produkcija sadržaja

Rezultati

Programe Zvjezdanog ljeta u tri je tjedna posjetilo više od 30.000 ljudi, dok smo na web stranici manifestacije ispričali priču kroz gotovo 30 članaka. Društvene mreže bile su posebno aktivne, a brojni Karlovčani i gosti programa koristili su i spominjali profile manifestacije u svojim objavama.

Kontakti

PRODUKTivna suradnja

Jedinstvene kampanje i nezaboravna događanja stanuju kod nas. Javite nam se!