Event management

Zimmer frei Forum – Drugačiji pogled na turizam

event 29.02.2024.

Autorska konferencija

Izazov

Dok su mnogi proveli zimu planirajući ljeto, mi smo zimu posvetili stvaranju nečeg izvanrednog – umjesto u zimsku depresiju, uskočili smo u zimsku kreativnu oluju i iznjedrili konferenciju koja ne slijedi trendove, već ih postavlja.  Dobrodošli u priču gdje se ljeta ne planiraju, već stvaraju.

Zimmer frei Forum 2024. prvi je forum s temom izvrsnosti u obiteljskom turizmu. U organizaciji Val grupa komunikacije i partnera Irundo, forum je osmišljen kao jednodnevni susret struke, pružatelja usluga i korisnika, s ciljem davanja odgovora na pitanja koja imaju ključnu ulogu pri definiranju i odabiru željene destinacije za odmor.

Provedba

Kroz temeljito planiranje, kreativnu produkciju i stratešku koordinaciju, organizirali smo i proveli konferenciju koja je postavila nove standarde u industriji.

  • Za početak, odlučili smo se za nekonvencionalan postav pozornice i razgovora među panelistima i moderatorima. Jer svi znamo da se najbolje i najiskrenije priče uvijek odvijaju za stolom. Takav postav omogućio je brisanje granica između „gosta“ i „domaćina“ i doprinio otvorenom pristupu svim temama.
  • S obzirom na sve užurbanije pripreme ususret sezone, računali smo s tim da neće svi moći prisustvovati konferenciji uživo te smo pazeći na svaki detalj, omogućili i streaming cijele konferencije!
  • Iz režije smo koordinirali sve materijale i vizuale, sponzorske poruke i video javljanja, a preko partnera konferencije osigurali smo i „omnichannel“ poruke s najvažnijim informacijama za sve sudionike!

Rezultati

Pod krovnom temom „Novi horizonti obiteljskog turizma“, Zimmer frei Forum okupio je više od 250 stručnjaka iz javnog i turističkog sektora te hospitality industrije koji su pokušali rasvijetliti specifične izazove obiteljskog smještaja te otvoriti nove horizonte njegova budućeg razvoja. A koliko je ovakva konferencija važna govori i činjenica da su ključne poruke i slike prenijete u vodećim medijima.

Kontakti

PRODUKTivna suradnja

Jedinstvene kampanje i nezaboravna događanja stanuju kod nas. Javite nam se!