Event management

Diplomatska berba 2020.

event 15.06.2023.

Grad Jastrebarsko

Izazov

Osmišljavanje te organizacija jednodnevne manifestacije, Diplomatske berbe, koja je važno događanje za međunarodnu promociju Jastrebarskog, vinara, kulture vina te hrvatske tradicijske baštine koja okuplja brojne veleposlanike. Domaćin Diplomatske berbe bio je predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, a organizator Grad Jastrebarsko, a Diplomatska berba 2020. godine održana je i vinogradu obitelji Korak na Plešivici.

Provedba

  • Organizacija događanja u skladu s protokolom ureda Predsjednika Republike Hrvatske, a u skladu s javno-zdravstvenim ograničenjima te epidemiološkim mjerama.
  • Organiziranje događanja s kreativnim konceptom koji je uključivao moderan scenografski postav i detalje te originalne poklone za sudionike.
  • Osmišljavanje i realiziranje raznolikog popratnog programa koji uključuje berbu grožđa, animacije kostimiranih glumaca, zajednički ručak i druženje.

Rezultati

Gotovo svi akreditirani veleposlanici u Republici Hrvatskoj sudjelovali su na Diplomatskoj berbi, a već gotovo pa tradicionalno događanje popratile su sve TV kuće, medijske agencije, tiskani te elektronički mediji. Protokolarni dio, koji je obuhvaćao suradnju te koordinaciju preko 50 osoba, državnih, lokalnih te županijskih institucija, protekao je bez ijednog propusta ili incidenta.

Kontakti

PRODUKTivna suradnja

Jedinstvene kampanje i nezaboravna događanja stanuju kod nas. Javite nam se!