Event management

Dan Europe 2024.

event 24.09.2024.

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj

Izazov

Obilježavanje Dana Europe ima za cilj približiti građanima ideju zajedništva i solidarnosti u Europi kroz aktivnosti koje će ih angažirati i potaknuti na razmišljanje, osobito o europskim vrijednostima. To je dan kada se diljem Europske unije održavaju festivali i razni događaji kako bi se svim građanima na razumljiv način približile europske institucije, a kroz njih i europske vrijednosti. Uoči europskih izbora, ključni izazov je bio je upravo taj – na jednostavan i izravan način europski projekt i sve koristi koje od njega imamo približiti našim sugrađanima.

Provedba

Pažljivo smo koordinirali sve aspekte događanja. Počeli smo s razvojem vizualnih rješenja i brendinga koji su reflektirali ključne poruke. Zatim smo se posvetili izvođačima i bogatom programu, koji je obuhvatio filmske projekcije, plesne, folklorne i glazbene nastupe, a sve u bliskoj suradnji s organizatorima – Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj i Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj. Tog smo dana organizirali i logistiku za javni panel i protokolarna obraćanja, vodeći računa da svaki element manifestacije teče glatko i u skladu s planom. Sinergijom, kvalitetnom internom komunikacijom i pažljivo dogovaranim zajedničkim pristupom osigurali smo dosljednost u komunikaciji s građanima i medijima, kvalitetu izvedbe i visoku razinu angažmana posjetitelja.

Rezultati

Kroz implementaciju i koordinaciju cjelodnevnog programa manifestacije, na Europskom trgu u Zagrebu uspjeli smo stvoriti dinamičnu atmosferu koja je okupila građane svih dobnih skupina, potičući ih na aktivno sudjelovanje i produbljujući njihovu povezanost s europskim vrijednostima i kulturom.

Kontakti

PRODUKTivna suradnja

Jedinstvene kampanje i nezaboravna događanja stanuju kod nas. Javite nam se!