Event management, Social, PR

Zvjezdano ljeto Karlovac

event 24.09.2024.

Grad Karlovac

Izazov

Kroz višegodišnju suradnju na centralnoj ljetnoj manifestaciji u Karlovcu cilj je uvijek iznova predstaviti Zvjezdano ljeto, koje će privući i angažirati široku publiku, uključujući lokalno stanovništvo, ali i posjetitelje iz drugih dijelova zemlje, pa i van nje. Trotjedna manifestacija Zvjezdano ljeto Karlovac uz inovativan i dinamičan pristup, zahtjeva i visoku razinu organizacije i koordinacije svih aktivnosti kako bi se zadovoljili različiti interesi i očekivanja posjetitelja.

Provedba

Za uspješno svladavanje izazova, kreativnim pristupom i inovativnim rješenjima koordiniramo medijsko predstavljanje manifestacije, svečanosti otvorenja i zatvaranja, izradu kreativnog koncepta i scenografije. Ovom popisu dodajemo i koordinaciju tehničke produkcije, brojne vanjske dobavljače ali i voditelje programa i izvođače. Osmišljavamo vizualni identitet i prilagodbe, provodimo sveobuhvatnu medijsku kampanju kroz radio, print, online i outdoor kanale, čime gradimo prepoznatljivost i privlačnost manifestacije.

Rezultati

Zvjezdano ljeto Karlovac uspješno privlači veliku publiku, s više od 40.000 posjetitelja u tri tjedna trajanja. Velik interes i pozitivan odjek u zajednici i medijima potvrđuju da manifestacija doseže visoko postavljene ciljeve u privlačenju publike i stvaranju značajne vidljivosti, što svrstava Zvjezdano ljeto među najatraktivnije događaje koje svakako treba posjetiti.

Kontakti

PRODUKTivna suradnja

Jedinstvene kampanje i nezaboravna događanja stanuju kod nas. Javite nam se!