Event management, Social, PR

Dani piva Karlovac

event 24.09.2024.

Grad Karlovac

Izazov

Višegodišnja suradnja na manifestaciji Dana piva pred nas postavlja uvijek novi izazov – predstaviti Dane piva, festival sa skoro 40 godina tradicije, kao jedno od ultimativnih ljetnih događanja na kontinentu, koje privlači posjetitelje iz Karlovačke i Zagrebačke županije te grada Zagreba, ali i sve više turista iz inozemstva.

Provedba

Formula uspjeha ogleda se u detaljnom planiranju svih aktivnosti. Organizacija događanja za novinare i svečanog otvorenja donose medijsku pažnju i pozitivan publicitet od početka, dok se svi komunikacijski materijali pažljivo oblikuju kako bi jasno i učinkovito prenijeli poruke prema ciljnim skupinama. Sveobuhvatna medijska strategija, s pripremom i distribucijom materijala, uključujući  sinopsise, narative i Q&A, osigurava konzistentnost u javnim nastupima. Kontinuirana prisutnost na društvenim mrežama s korisnim i zabavnim objavama, uz ciljane kampanje, doprinosi širokoj vidljivosti.  A sve bi to bilo nemoguće bez kontinuirane brige o vizualnom izričaju za kojeg se trudimo da ostane svjež i privlačan, baš poput hladnog piva u ljetnim danima.

Rezultati

Ovakav pristup pokazao se dobitnom kombinacijom za zdravi rast i razvoj manifestacije, koju tijekom 5 dana posjeti više od 60.000  ljudi dok medijskih objava bude i preko 200 kroz 30-dnevnu kampanju, što je pokazatelj uspješnosti cjelokupne organizacije.

Kontakti

PRODUKTivna suradnja

Jedinstvene kampanje i nezaboravna događanja stanuju kod nas. Javite nam se!